Fugt- og skimmelsvamp undersøgelse hos dig

Få hjælp af ekspert til at finde fugt og skimmelsvampLad vores ekspert hjælpe med at finde fugtskader og skimmelsvamp.

Hvis du har mistanke om fugt eller skimmelsvamp i din bolig, kan vi hjælpe med at undersøge det til bunds. I forbindelse med undersøgelsen foretager vi også et skøn af omfanget, hvorfor/hvordan problemet er opstået og hvilke næste skridt, du bør tage.

Når vi er færdige med undersøgelsen hos dig, får du en mundtlig forklaring på problemerne. Desuden får du, typisk 1-2 uger efter besøget, en rapport med resultaterne fra undersøgelsen.

Rapporten inkluderer en kort vurdering og en beskrivelse af hvad du bør gøre, hvis der er fundet problemer med fugt og/eller skimmelsvamp. Rapporten sendes via e-mail.

Er der behov for det, kan vi ofte udarbejde rapporten hurtigere – mod et tillæg i prisen. Kontakt os for at høre nærmere om denne mulighed.

Du kan bestille en undersøgelse, eller få yderligere oplysninger, ved at ringe til os på tlf. 31 11 90 00. Du kan også skrive til os på [email protected].

Om undersøgelsen

Når vi undersøger for problemer med fugt og skimmelsvamp, starter vi altid med en visuel gennemgang. Herefter tjekker vi normalt altid for fugt ved hjælp af elektronisk fugtmåler, så omfanget af eventuelle fugtproblemer kan anslås.

Hvis der er synlige tegn på mulig skimmelsvamp, er en eller flere PRO-Clean indikationstest for skimmelsvamp på overflader inkluderet i prisen for vores undersøgelser.

Hvis det vurderes nødvendigt, og kun efter aftale med dig, kan PRO-Clean testene suppleres med den avancerede Mycometer-Surface test, der ligeledes kan teste for skimmelsvamp på overflader.

Finder vi under vores gennemgang og tests ikke skimmelsvamp, og der fortsat er mistanke om skimmelvækst, anbefaler vi at der bliver testet for skjult skimmelsvamp. Det gør vi normalt ved hjælp af en DNA-test, der giver et meget præcist billede af såvel mængden som arter/typer af skimmelsvamp.

Kontakt os vedr. fugt og skimmelundersøgelse
* Skal udfyldes
Både Mycometer- og DNA-testen kræver efterfølgende analyse på et laboratorium. Derfor går der normalt fem arbejdsdage inden resultaterne er klar, hvilket kan forlænge tiden for at lave rapporten fra undersøgelsen.

Disse typer test er IKKE inkluderet i standardundersøgelsen og koster fra 950 kroner pr. stk. ekstra i forhold til standardprisen.

Ønskes en artsbestemmelse af svampeangrebet, f.eks. ved mistanke om ægte hussvamp, koster det 965 kroner i tillæg. Denne type analyse tager også op til 5 hverdage.

NB! Som udgangspunkt foretager vi IKKE destruktive undersøgelser. Det vil sige, at vi ikke borer huller, fjerner paneler osv.

Skadens omfang

Hvis vi konstaterer fugt eller skimmelsvamp, har vi normalt også et godt bud på skadens omfang, hvorfor skaden er sket og forslag til mulige løsninger. Det er naturligvis inkluderet i prisen.

Viser det sig, at skaderne gemmer sig under gulvet, bag paneler eller lignende, kan det vise sig nødvendigt at blotlægge skimmelsvamp-angrebet, for at kunne fastslå det fulde omfang af skaderne. Det sker typisk ved at fjerne paneler, bryde gulvbrædder op osv.

Vi giver i disse tilfælde et nyt tilbud på at fastslå skadernes omfang, og evt. udbedring af skaderne. Vi kan også hjælpe med udbedringen, hvis det ønskes.

Hvis du ønsker tilbud på udbedring af eventuelle skader som følge af fugt og/eller skimmelsvamp, kan vi også hjælpe med det. Opgaven varetages af professionelle fagfolk fra AGX Byg og er selvfølgelig til fair priser.

Kontakt AGX Byg på tlf. 31 11 90 00 eller [email protected] for yderligere oplysninger.

Andre undersøgelser

Undersøgelsen for fugt og skimmelsvamp kan kombineres med andre typer indeklima-undersøgelser. F.eks. et radon eftersyn.

Kontakt os på tlf. 31 11 90 00 eller [email protected] for at høre nærmere om mulighederne.

Priser og bestilling

Undersøgelse af et enkelt rum for fugt og skimmelsvamp koster 2.900 kroner (tillæg for kørsel kan forekomme). Undersøgelsen omfatter gennemgang af erfaren konsulent, fugtmålinger, evt. indikationstest for skimmelsvamp på overflader (PRO-Clean), gode råd og vejledning på stedet samt en rapport.

Efterfølgende rum koster 450 kroner pr. rum. Eller vi kan tilbyde at undersøge hele boligen/virksomheden (op til 200 m2) for 4.500 kroner inkl. moms.

Udvidede test for skimmelsvamp (Mycometer og DNA) koster fra 950 kroner pr. stk.

Alle priser er naturligvis inkl. moms.

Bestilling
Du kan bestille en undersøgelse ved at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller [email protected].