Test for skimmel på overflader

Har du synlige tegn på noget, der kunne være skimmelsvamp? Så kan du nemt lave en test, der kan indikere om det er skimmelsvamp eller ejTest selv om de synlige tegn kunne være skimmelsvamp.

PRO-Clean indikatortest for skimmelsvamp på overfladerPRO-Clean, der kan teste for skimmelsvamp på overflader, er en relativt ny test på markedet. Testen, der er udviklet af den amerikanske rumfartsorganisation, NASA, kan give dig et resultat i løbet af blot fem minutter.

Testen er meget følsom. Derfor kan du være temmelig sikker på, at området er helt frit for skimmelsvamp, hvis den tester negativ. Giver testen omvendt et positivt udslag (altså indikation på skimmelsvamp), kan du ud fra farveskalaen få et indtryk af, hvor meget skimmelsvamp der er.

PRO-Clean egner sig ikke til at teste på et meget støvet område eller direkte på et uldent eller tykt begroet lag. Testen er heller ikke velegnet, hvis der kan være madrester. Så risikerer du blot at få en falsk indikation på skimmelsvamp.

I disse tilfælde anbefaler vi i stedet f.eks. en Mycometer-test. Denne type kan du læse om og købe her.

Mange professionelle skimmelsvamp-eksperter gør brug af PRO-Clean testen. De benytter den bl.a. som kontrolprøve, når et område er renset for skimmel.

Få svar inden for fem minutter

PRO-Clean skimmelsvamp-testen er den hurtigste skimmeltest på markedet. Den er desuden meget nem at bruge.

  • Du får tilsendt en “plastholder” med en speciel vatpind i. Vatpinden skal gnides mod det område, du vil teste.
  • Herefter sætter du vatpinden tilbage i holderen. Nu knækker du toppen på holderen, så den særlige “fremkalder” løber ned til vatpinden.
  • Vent nu et-to minutter, så skifter farven på væsken. Farveskalaen på holderen lader dig nemt afgøre om der er skimmelsvamp eller ej, og, i givet fald, hvor meget.

Se på skalaen om PRO-Clean indikerer skimmelsvampDu kan se en demonstration af PRO-Clean testen her.

Vi medsender naturligvis en god og enkel vejledning i brugen af testen på dansk.

Du kan bestille PRO-Clean testen her. Prisen er 88,00 DKK ved køb af en enkelt test. Du får rabat, hvis du køber flere ad gangen. Så kan stykprisen komme ned på 65,00 DKK.

Andre tests til overflader

Der findes andre, mere avancerede tests for skimmelsvamp på overflader. Disse test kan du læse mere om og købe herunder. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. mail ([email protected]) eller telefonisk på 31 11 90 00.


Test selv for skimmelsvamp på overflader:
Prøv også vores skimmelsvamp-testsæt: