Videresælg test for skimmelsvamp

Vi har eget laboratorium til at analysere lufttest og Mycometer-test for skimmelsvampVi tilbyder hele paletten af testmuligheder for skimmelsvamp.

Der kan testes for skimmelsvamp på mange forskellige måder, og vi har hele viften af muligheder i vores sortiment. De forskellige test har forskellige fordele og ulemper, men da vi har det komplette udvalg, kan vi være 100% objektive i forhold til rådgivning, distribution og undersøgelser.

Vi har eget laboratorium til at analysere lufttest og Mycometer-test for skimmelsvamp. Ligeledes kan vi analysere for bakterier og vira. Det giver os mulighed for at kunne distribuere disse produkter til Danmarks laveste priser.

Vi har også markedets laveste priser på alle vores andre ”gør-det-selv” test for skimmelsvamp, da vi gennem indkøb i store partier kan forhandle os til de bedste priser. Vi er derfor også leverandør til en række ingeniør- og målevirksomheder i Danmark.

Kontakt os

Hvis din virksomhed ønsker at videresælge produkter til test for skimmelsvamp, eller andre af vores indeklima-produkter, så kontakt os for at høre nærmere om muligheder og priser:

RadonHuset
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Tlf. 31 11 90 00
E-mail: [email protected]