Om RadonHuset

RadonHuset arbejder for at afhjælpe problemer med radon i Danmark. Vi rådgiver om radon og måler radon samt rådgiver om andre indeklima-problematikker.

Professionel rådgivning

Hvis du har forhøjede radonværdier i din bolig eller virksomhed, hjælper vores konsulenter med gode råd om nedsættelse af radonniveauet. Vi kan også tilbyde professionel radonrådgivning hjemme hos dig eller i din virksomhed. Du kan læse mere om radonrådgivning her. Desuden har vi et bredt udvalg af produkter til radonsikring og ventilationsløsninger, der ligeledes kan hjælpe med at reducere radonniveauet i din bolig eller virksomhed.

Vi giver dig også gode muligheder for selv at måle radonværdien i din bolig eller virksomhed. Vi tilbyder således passive radon-målebokse (dosimetre) til kort- og langtidsmålinger af radon samt et bredt udvalg af elektroniske radonmålere.

Om AGX Nordic

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af radon og skimmelsvamp, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehydmålinger og -rådgivning, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Desuden har vi alle lovpligtige godkendelser og certifikater.

Skriv til os

Ring til os