Om RadonHuset

RadonHuset arbejder for at afhjælpe problemer med bl.a. radon i DanmarkRadonHuset arbejder for at afhjælpe problemer med radon i Danmark. Vi rådgiver om radon og måler radon samt rådgiver om andre indeklima-problematikker.

Hvis du har forhøjede radonværdier i din bolig eller virksomhed, hjælper vores konsulenter med gode råd om nedsættelse af radonniveauet. Vi kan også tilbyde professionel radonrådgivning hjemme hos dig eller i din virksomhed. Du kan læse mere om radon rådgivning her. Desuden har vi et bredt udvalg af produkter til radonsikring og ventilationsløsninger, der ligeledes kan hjælpe med at reducere radonniveauet i din bolig eller virksomhed.

Vi giver dig også gode muligheder for selv at måle radonværdien i din bolig eller virksomhed. Vi tilbyder således passive radon-målebokse (dosimetre) til kort- og langtidsmålinger af radon samt et bredt udvalg af elektroniske radonmålere.

Både vores dosimetre og vores elektroniske radonmålere er nøje udvalgt hos de førende leverandører og gennemtestede af os. Dermed er du sikret de mest nøjagtige radonmålinger.

Vores laboratorium for analyse af radon-måleboksene følger naturligvis ISO/IEC 11665- og 17025-standarderne for radonmålinger i henhold til danske og internationale krav. Den svenske strålingsmyndighed SWEDAC akkrediterer i henhold til SS/EN ISO 14001:2004. Vores elektroniske radonmålere bliver ligeledes løbende testet og er CE-mærkede (EU).

RadonHuset er en del af AGX Nordic ApS.

Om AGX Nordic

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af radon og skimmelsvamp, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehydmålinger og -rådgivning, bekæmpelse af skadedyr, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Desuden har vi alle lovpligtige godkendelser og certifikater.