Om RadonHuset

RadonHuset arbejder for at afhjælpe problemer med radon i Danmark. Vi rådgiver om radon og måler radon samt rådgiver om andre indeklima-problematikker.

Professionel rådgivning

Hvis du har forhøjede radonværdier i din bolig eller virksomhed, hjælper vores konsulenter med gode råd om nedsættelse af radonniveauet. Vi kan også tilbyde professionel radonrådgivning hjemme hos dig eller i din virksomhed. Du kan læse mere om radonrådgivning her. Desuden har vi et bredt udvalg af produkter til radonsikring og ventilationsløsninger, der ligeledes kan hjælpe med at reducere radonniveauet i din bolig eller virksomhed.

Vi giver dig også gode muligheder for selv at måle radonværdien i din bolig eller virksomhed. Vi tilbyder således passive radon-målebokse (dosimetre) til kort- og langtidsmålinger af radon samt et bredt udvalg af elektroniske radonmålere.

Om AGX Nordic

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af radon og skimmelsvamp, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehydmålinger og -rådgivning, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Skriv til os

Ring til os