Vælg os som distributør

RadonHuset står for distribution og kan tilbyde end-to-end løsninger af Radonova radonmålinger i Danmark. Udover radonrådgivning leverer vi således til 30% af alle virksomheder i Danmark, der benytter/sælger radonmålinger, bl.a. Statens Byggeforskningsinstitut, Københavns Kommune, Bolius, Rambøll, COWI og NIRAS. Det i forvejen store salg bevirker, at vi kan formidle dosimetre (radon-målebokse) for videresalg til Danmarks laveste pris!

RadonHuset distribuerer dosimetre

Vores dosimetre er testede og validerede i forhold til danske og internationale krav. Laboratoriet følger naturligvis ISO/IEC 11665- og 17025-standarderne for radonmålinger i henhold til danske og internationale krav.

Som distributør tilbyder vi mange fordele. Bl.a.:

  • Hurtig levering
  • Favorable priser
  • Hurtig og kompetent kundeservice
  • Du kan have eget lager eller vi kan lagerføre for dig
  • Få leveret resultater elektronisk til din virksomhed, eller vi kan stå for at sende direkte til Jeres kunder
  • Log ind på vores kundeportal, så du hele tiden kan se status, resultater osv. (gælder kun storkunder)

Dropshipping

Du skal blot sælge, så står vi for alt andet. Det vil sige, at du videreformidler ordrerne til os, så står vi for forsendelse af målebokse til dine kunder, analyse og at sende resultaterne til dine kunder, når analysen er foretaget.

Meget præcise

Måleboksene, der er blandt de mest præcise på markedet, er små “beholdere” lavet af elektrisk ledende plast. Inde i hver måleboks er der et stykke strålingsfølsomt plast, der minder meget om det plast, de fleste brilleglas i dag laves af.

Selve den sorte plastboks består af en top og en bund. Når de to dele sættes sammen, efterlades der en meget smal sprække. Sprækken er så smal, at kun de bittesmå atomer i radongassen kan trænge igennem.

Når atomerne fra radongassen er kommet ind i dosimetret, begynder de at henfalde. Udover at danne alfapartikler, danner henfaldet også de farlige radondøtre. Disse henfalder ligeledes og danner yderligere alfapartikler.

Når alfapartiklerne fra det henfaldende radon og radondøtre rammer det strålingsfølsomme plast, bliver plasten beskadiget på en helt særlig måde. Disse skader, eller spor, på den strålingsfølsomme plast kan laboratoriet analysere, så det bliver muligt at beregne mængden af radon, dosimetret har været udsat for.

Kontakt

Hvis din virksomhed ønsker at sælge radonmålinger, eller andre af vores indeklima-produkter, så kontakt os for at høre nærmere om muligheder og priser:

RadonHuset
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Tlf. 31 11 90 00
E-mail: info@agx.dk

Skriv til os

Ring til os