Din erhvervspartner

RadonHuset har gennem flere år opbygget stor ekspertise med erhvervskunder og kan derfor tilbyde alle vores produkter og services til meget konkurrencedygtige priser

RadonHuset henvender sig ikke kun til private kunder. Vi har således gennem flere år opbygget stor ekspertise med erhvervskunder og kan derfor tilbyde alle vores produkter, services og radonrådgivning til meget konkurrencedygtige priser. Vi kan hjælpe dig, uanset om du sidder i det offentlige, i en virksomhed eller en boligforening, og du er i tvivl om I kan leve op til WHO´s anbefalinger angående radon grænseværdier.

Vi har også god erfaring som distributør, bl.a. indenfor radon-målebokse (dosimetre), og vi kan tilbyde mange forskellige muligheder. Vores i forvejen store salg giver os mulighed for at tilbyde den laveste pris i Danmark.

Offentlig

Vi kan hjælpe med og varetage alle opgaver omkring måling af radon i institutioner, skoler og andre offentlige bygninger Vi kan ydermere rådgive i forhold til at få nedbragt radon-niveauet. Vi kan desuden undersøge for og rådgive om problemer med fugt, skimmelsvamp, formaldehyd, CO2 og andre skadelige luftarter.

Læs meget mere om vores tilbud til det offentlige.

Virksomhed

Vi kan håndtere måling af radon på arbejdspladser, uanset virksomheden størrelse. Vi har allerede stor erfaring med mange tilfredse og er da også Danmarks største indenfor radon-måling. Vi kan desuden stå for hele forløbet, da vi også kan rådgive i forhold til at nedbringe radon-niveauet.

Læs mere om vores løsninger til virksomheder.

Boligforening/selskab

Vi kan sørge for alle opgaver omkring radon-måling i boligejendomme og kan efterfølgende også hjælpe med rådgivning i forhold til at nedbringe radon-niveauet, hvis det viser sig at være nødvendigt.

Find mere information om, hvad vi kan gøre for dig som boligforening eller boligselskab.

Forhandling

Ønsker din virksomhed at sælge radon-målinger eller andre af vores indeklima-produkter, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig. Som de største i Danmark indenfor bl.a. måling af radon, benytter vi dosimetre (radon-målebokse) fra en af de absolut bedste producenter. Vi står desuden for distributionen i Danmark.

Vi leverer allerede til halvdelen af alle de virksomheder, der benytter og/eller sælger radon-målinger herhjemme. At vi allerede har et omfattende salg betyder, at vi kan formidle dosimetrene for videresalg til de laveste priser i Danmark.

Du kan selvfølgelig videresælge vores forskellige indeklima-produkter, hvor vi f.eks. indenfor skimmelsvamp tilbyder hele paletten af test-muligheder. Med eget laboratorium til analyser, kan vi desuden tilbyde vores produkter til Danmarks bedste priser.

Læs nærmere om de muligheder, vi kan tilbyde omkring distribution og videresalg.